Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
01 april 2019

Loonadministratie in handig dashboard

De accountants en adviseurs van Begunstigend lid SCAB hebben een handig dashboard ontwikkeld waarmee bouw- en opleidingsbedrijven in één oogopslag hun loonadministratie kunnen vergelijken met die van concullega’s. Zo weet u precies of de salarissen binnen uw bedrijf marktconform zijn, of uw bedrijf een hoger of lager ziekteverzuim kent, of de leeftijdsopbouw van uw personeel in de pas loopt met andere bedrijven in de branche en nog veel meer. Het SCAB Dashboard Loonadministratie is gratis voor klanten loonadministratie van SCAB.

SCAB maakt het gemakkelijk om uw loonadministratiegegevens realtime te vergelijken met bedrijfsgegevens uit de hele branche. Het accountantskantoor biedt zijn klanten daarmee een handige  tool om meer inzichten te krijgen in uw organisatie. De benchmark vergelijkt actuele gegevens van uw bedrijf met tal aan gegevens van andere bouw- of opleidingsbedrijven uit hun database. Denk aan salarisindicatie per beroepsgroep, ziekteverzuim, kengetallen en verloop. Dit wordt afgezet per gekozen beroepsgroep en per gekozen periode. Zo ziet u direct of u moet ingrijpen om de efficiëntie van uw onderneming te verbeteren.

Als u naar aanleiding van dit filmpje vragen heeft of meer wilt weten over uw loonadministratie kunt u contact opnemen met de afdeling Personeelsadvies van SCAB. Zij zijn bereikbaar via e-mail of op telefoonnummer 013-5833895.

Deel dit artikel:

Gerelateerde berichten