Update RI&E met coronarisico's
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
29 oktober 2020

Hulp nodig bij RI&E?

Ondernemers en medewerkers oefenen met liefde hun vak uit. Maar daarbij kunt u wel risico’s lopen. Daarom is het verplicht om die vast te leggen in een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) met een bijbehorend plan van aanpak , waarin de zaken staan die nog aandacht behoeven. Heeft uw onderneming (nog) geen actuele RI&E? Laat dan weten waar u behoefte aan hebt, om die alsnog te kunnen maken.

Om elke dag veilig aan het werk te kunnen, is het belangrijk/verplicht om middels een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) inzicht te krijgen welke risico’s er in uw bedrijf zijn. U moet in dit document vastleggen hoe u deze risico’s gaat beheersen of kunt verminderen

Hulp nodig?

Een RI&E is verplicht, maar toch lukt het veel bedrijven niet om hem (af) te maken. Partners in de (af)Bouw en Infra hebben daarom met elkaar afgesproken om te inventariseren hoe we daar bij kunnen helpen. Wilt u meer informatie over een onderwerp wat verband houdt met de RI&E? Online, fysiek, met een adviseur of een ander voorstel? Als u uw wensen doorgeeft, dan wordt bekeken hoe daar aan tegemoet kan worden gekomen. De activiteiten die hieruit voortkomen, worden in het eerste kwartaal van 2021 aangeboden.

Geef direct uw wensen door.

Corona nieuw opgenomen in de branche RI&E

Via een update van de branche RI&E is onlangs het onderwerp corona verwerkt. Er zijn verschillende documenten opgenomen, omdat de maatregelen snel veranderen. U doet er verstandig aan uw RI&E op dit onderwerp een update te geven. Als u nog geen RI&E heeft, wordt dit uiteraard direct meegenomen als u online de RI&E gaat maken. Op ons kenniscentrum beschrijven we hoe u dit doet: lees meer.

Deel dit artikel: