Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 juni 2019

Ger Jaarsma voorgedragen als nieuwe voorzitter NOA

Het bestuur van NOA heeft Ger Jaarsma voorgedragen als opvolger van voorzitter Hendrik Ruys. Door een speciaal ingestelde selectiecommissie is de ervaren bestuurder voorgedragen als dé kandidaat om de herstructurering van onze vereniging inhoud te gaan geven.

Ger Jaarsma (1968) is een zeer ervaren bestuurder. Sinds april 2016 is hij voorzitter van NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Binnenkort zal hij deze functie neerleggen. Tevens is Ger Jaarsma lid van de Sociaal Economische Raad. In het verleden was hij naast praktiserend ondernemer en vele andere functies ook voorzitter van de NVVK, de Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet. Jaarsma kijkt er naar uit om zijn technisch en bestuurlijk talent in te gaan zetten voor ondernemers in de afbouw. Naast zijn strategisch inzicht en het doorzetten van veranderingen wil hij vooral ook de rol van verbinder op zich nemen.

Ger Jaarsma
Ger Jaarsma

Op 25 juni jl. kwam Ger Jaarsma zich presenteren aan de NOA Ledenraad, die bijeen was om het toekomstplan van NOA te bespreken. De vergadering stemde unaniem in met het voorstel van het bestuur om de heer Jaarsma voor te dragen als nieuwe voorzitter van NOA. Voor zijn benoeming zal op 30 augustus een Algemene Ledenvergadering worden uitgeschreven, zodat als het goed is hij direct daarna samen met het nieuw gekozen bestuur aan de slag kan in de functie van onafhankelijk voorzitter. Het is de eerste keer dat NOA een voorzitter van buitenaf kiest, die de vereniging technisch en onafhankelijk leiding kan geven en zal vertegenwoordigen.

Deel dit artikel: