Belangstelling voor gratis workshop?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
22 september 2022

Een bedrijf kopen of verkopen

Alweer een paar jaar geleden boden we de gratis workshop ‘Koop-verkoop van een bedrijf’ aan en we willen inventariseren of we deze cursus opnieuw kunnen aanbieden. Het is een uiterst interessante middag om te leren over bedrijfsanalyses en cruciale aspecten om tot koop of verkoop over te gaan.

Tijdens deze cursus leer je:

  • Waarom een bedrijfsanalyse al uiterst zinvol is als je 40 jaar bent;
  • Over de afwegingen stoppen of verkopen;
  • Of er nog wel mensen zijn die geld ‘over’ hebben om jouw bedrijf te kopen;
  • Hoe je jouw markt kunt vergroten door bedrijven over te nemen;
  • Hoe (ver)koop in zijn werk gaat en waarop je dan moet letten.

Luchtig maar leerzaam

Tijdens een gratis workshop van Ben en Richard olde Hartman, experts in en adviseurs bij bedrijfsoverdrachten, kun je in een halve dag inzicht krijgen in verkoopwaardes van verschillende bedrijven. Ook krijg je uitleg over cruciale aspecten voor een goed verkoopbaar bedrijf en hoe je daar nu alvast aan kunt gaan werken. Er wordt daarnaast uitleg gegeven hoe een bedrijf kan worden ge- of verkocht zonder tussenkomst van een bank. Op een uiterst luchtige en toch heel leerzame manier worden belangrijke vragen behandeld. Deze workshop is ook heel interessant als je nog niet denkt aan verkoop van jouw bedrijf, of een bedrijf wilt overnemen. Een jarenlange voorbereiding levert namelijk meestal de succesvolste overdrachten op.

Belangstelling?

Laat onderstaand weten of je belangstelling hebt voor deze gratis training. Bij voldoende reacties zullen we met de docenten een cursusdatum inplannen. Het doorgeven van jouw gegevens is vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de workshop. We zullen je wel als eerste informeren zodra bekend is of de workshop gegeven wordt:

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  • naam@bedrijf.nl
Deel dit artikel: