Dat bent u allen!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 januari 2022

Binnen Bouw Expert

Trots. Daar ontbreekt het nog wel eens aan in de plafond- en wandmontagesector. De trots is er wel, maar plafond- en wandmontagebedrijven zijn te bescheiden om hun trots te laten zien. Ook samen durven optrekken is een punt van aandacht. Daarom werken NOA en NVF samen om op binnenbouwexpert.nl alle geweldige afbouwers ten toon te spreiden.

NOA en NVF werken sinds 2017 intensiever samen zodat producenten en afbouwers samen op zoek gaan naar mogelijkheden om enerzijds het vakmanschap te verdiepen en anderzijds al dat moois te promoten. Er zit namelijk zoveel potentieel in deze branche. Maar we moeten het samen maken. Fabrikanten hebben vakmensen nodig die hun producten willen monteren en afbouwers hebben leveranciers nodig om de juiste slimme, akoestische of brandwerende materialen te kunnen kopen die nodig zijn voor elk project.

Meld je aan op www.binnenbouwexpert.nl
Meld je aan op www.binnenbouwexpert.nl

Binnen Bouw Expert Award

Om de naam Binnen Bouw Expert bij zowel alle afbouwbedrijven als de potentiële opdrachtgevers bekend te maken, hebben NOA en NVF in 2018 de Binnen Bouw Expert Award in het leven geroepen. “En nee, dat is niet de zoveelste award voor het mooist afgewerkte interieur. Deze prijs is bedoeld voor het bedrijf dat zijn zaakjes op meerdere fronten op orde heeft”, legt Herman Jurrius van de NVF uit. “De BBE Award is een prijs voor de afbouwer die zich onderscheidt door bijvoorbeeld een unieke organisatie of organisatiestructuur. De manier waarop een ondernemer zijn bedrijf presenteert, digitaal of juist in de dagelijkse contacten met klanten. Maar ook uitstekende serviceverlening, een uniek serviceconcept of een uitzonderlijk businessmodel kan een award opleveren.”

Jury nomineert 3 bedrijven

Een onafhankelijke jury beoordeelt de bedrijven die denken in aanmerking te komen voor de prijs. “Daarbij is de argumentatie erg belangrijk”, stelt Jurrius. Mogelijk stelt de jury nog aanvullende vragen aan een deelnemer. Daarna gaat de jury in beraad en kiest drie genomineerden. “Die drie bedrijven krijgen allemaal een videoreportage over hun bedrijf en de unieke manier van zakendoen”, legt Jurrius uit. In het najaar van 2022 wordt tijdens de befaamde NOA Plafond- & Wanddag de echte winnaar bekend gemaakt; die ontvangt de BBE Award en een PR-pakket ter waarde van drieduizend euro en mag zich een jaar lang Binnen Bouw Expert van het jaar noemen.

Uitgebreide info en aanmelden voor de BBE Award? Ga naar www.binnenbouwexpert.nl.

Deel dit artikel: