07 december 2023
Webinar Wkb voor Natuursteen

Webinar Wkb voor Natuursteen

Wanneer: 7 december 2023
Waar: Vanaf elke gewenste locatie! Je checkt namelijk online in 😃
Hoe laat: Van 15.00 tot 17.00 uur

Een van de prioriteiten van de hoofdsector Natuursteen is om leden proactief te informeren over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. De aankomende invoering van de Wkb per 1 januari 2024 is er daar zeker 1 van. Schrijf je onderstaand direct in voor de webinar Wet Kwaliteitsborging. Deze online meeting wordt mede mogelijk gemaakt door onze huisadvocaat Van Gorcom Advocaten.

Omdat op 1 januari 2024 - als onderdeel van de aangepaste Omgevingswet - de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in gaat, is het belangrijk om te weten waar je als Natuursteenbedrijf conform nieuwe wetgeving aan moet gaan voldoen. Middels een informatieve online sessie krijg je van onze huisadvocaten Gert van Gorcom en Ingeborg van Leusden praktisch uitgelegd wat er voor jouw bedrijf gaat veranderen.

Tijdens de online sessie komen in elk geval de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Verplichting om een opleverdossier te verstrekken bij einde werk;
  • Verzwaring van de aansprakelijkheid na oplevering;
  • Verplichting om de opdrachtgever schriftelijk te waarschuwen voor onjuistheden. 

Na inschrijving ontvang je een link waarmee je bij de webinar kunt inloggen. Ook krijg je uitleg hoe deze online sessie zal plaatsvinden en hoe je vragen kunt stellen. Heb je nu al een vraag waar je tijdens de webinar graag antwoord op krijgt? Vermeld die dan alvast in het opmerkingen veld bij je aanmelding.

Dit wil je niet missen!

Geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) en wat dit voor jouw bedrijf betekent? Schrijf snel in:

Om er zeker van te zijn dat u geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem u vraagt een eenvoudige optelsom te maken. U moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

 

  •  *
  • naam@bedrijf.nl