25 maart 2021
Wat kan NOA voor jou betekenen?

Wat kan NOA voor jou betekenen?

Tijdens het NOA Café zal Gert vertellen wat NOA voor jou kan betekenen.

Deze presentatie is live gegeven tijdens het NOA Café. De opname kunt u hier terugkijken. Reageren op polls en het stellen van vragen via de chat is natuurlijk niet meer mogelijk.

NOA behartigt alle collectieve en individuele belangen van aangesloten ondernemers en simpel gezegd, we nemen je werk uit handen. Door juist die dingen te regelen waar je geen zin in hebt, waar je het te druk voor hebt of geen kaas van hebt gegeten. We regelen bijvoorbeeld het pensioen en de opleidingen voor alle werknemers in de bedrijfstak, maar zijn er ook voor al jouw individuele vragen. We bieden je juridisch advies, hebben een incassoservice, geven reclamevoorbeelden, helpen bij ontslagzaken, ziekteverzuim en nog veel meer. Daarnaast ontvang je van ons altijd het laatste nieuws en treden we namens de branche op als gesprekspartner.

Gert van der Meulen is de directeur van NOA. Gert is al ruim negentien jaar werkzaam bij NOA en heeft veel kennis over en contacten in de afbouwbranche, bij aanpalende organisaties en ministeries.