25 maart 2021
Vragenkwartiertje Verzekeringen

Vragenkwartiertje Verzekeringen

Tijdens het NOA Café zijn Peter en Jean Paul aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven over verzekeringen (zakelijk e/o particulier) en pensioenen.

Deze presentatie is live gegeven tijdens het NOA Café. De opname kunt u hier terugkijken. Reageren op polls en het stellen van vragen via de chat is natuurlijk niet meer mogelijk.

WUTHRICH Makelaars in Assurantiën werkt al jarenlang samen met NOA (onder de naam NOA Verzekeringsdienst) en deze samenwerking heeft aangetoond dat er voor de leden en hun werknemers een prima stuk dienstverlening, goede premievoordelen en dito voorwaarden te behalen zijn. 

Interesse peilen

Wilt u een vraag stellen of heeft u interesse in één van onderstaande verzekeringen? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we deze vragen tijdens het NOA Café kunnen beantwoorden.

  • Het formulier kan niet langer ingevuld worden, omdat de datum van het evenement is verstreken.

Peter Schoonderwoerd: Ik werk bij Wuthrich als accountmanager algemeen. In het bijzonder houd ik mij bezig met de NOA Verzekeringsdienst.

Jean Paul Hoogerwerf: Ik ben werkzaam bij Wuthrich als (intern) accountmanager algemeen. Ik werk in het bijzonder met en voor Peter Schoonderwoerd en ben ook specialist levensverzekeringen en pensioenen.

Peter (l) en Jean Paul (r)
Peter (l) en Jean Paul (r)