08 oktober 2019
Vloerenbijeenkomst Mapei

Vloerenbijeenkomst Mapei

We nodigen alle leden van de NOA hoofdsector Vloeren & Terrazzo van harte uit voor onze eerstvolgende Vloerenbijeenkomst op dinsdag 8 oktober a.s. in de gloednieuwe Mapei Academy!

We zijn 8 oktober te gast bij Mapei, totaalaanbieder op het gebied van lijmen, kitten en andere bouwchemische producten. Mapei opereert in 35 verschillende landen vanuit 81 fabrieken. Vol trots presenteren ze zich in hun nieuwe bedrijfspand te Apeldoorn, dat pas vorige week is geopend! Vanuit deze nieuwe hoofdvestiging worden adviezen gegeven en er zijn trainingen te volgen in de “Mapei Academy”. Naast nieuwbouw zijn Mapei producten toe te passen in renovatie, infrastructuur, industrie, retail, sport én scheepsbouw. Men levert sneldrogende vloeren, cementeuze en gipsgebonden egalines, waterdichting, speciale terrazzovloeren, kunststofvloeren, coatings, lijmen voor tegels, tapijt, PVC, linoleum, parket en diverse betonreparatie en -versterkingssystemen. Reden genoeg om naar Apeldoorn af te reizen.

Actualiteiten

Naast dit interessante bedrijfsbezoek hebben we natuurlijk nog een aantal onderwerpen op de agenda: We blikken vooruit naar de World of Concrete én de Vloerendag, activiteiten die we graag in 2020 voor en met u organiseren. En uiteraard vertellen we u hoe er inmiddels een nieuw bestuur van NOA is. Daarbij belichten we ook de rol die het bestuur van de hoofdsector Vloeren & Terrazzo binnen de nieuwe structuur van NOA krijgt.

Inschrijven

  •  *
  • naam@bedrijf.nl