07 april 2020
Themadag hoofdsector Stukadoren & Afbouw

Themadag hoofdsector Stukadoren & Afbouw

De hoofdsector Stukadoren & Afbouw organiseert op dinsdag 7 april aanstaande een themadag ‘ondergrond-beoordeling en -voorbereiding’ bij NOA begunstigend lid Ardex in het Duitse Witten.

Het grote aantal eigentijdse bouwmaterialen met hun variëteit aan eigenschappen en de steeds toenemende negatieve effecten van omgevingsfactoren maken een juiste beoordeling en voorbehandeling van de ondergrond immers steeds belangrijker. Ardex ontvangt ons daarom in hun Ardex-academie trainingscentrum

Ondergronden en voorbehandelingen

Tijdens de dag behandelen de specialisten van Ardex diverse ondergronden en voorbehandelingen en zullen zij diverse invalshoeken belichten, waarbij u uitleg krijgt over hoe er een goede verbinding tussen de ondergrond en de diverse mortels en pleisters tot stand komt. Bovendien laten ze u ook kennismaken met een scala aan sectorspecifieke nieuwe innovatieve mortels en pleisters ten behoeve van diverse themagebieden zoals prefab, gipsplaten, natte cel en decoratief, voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Hotelovernachting

De themadag begint al vroeg op de dinsdagochtend, namelijk om 08:30 uur, in het Ardex trainingscentrum aan de Friedrich-Ebert-Str. 60 te Witten, Duitsland (dik twee uur rijden vanaf Utrecht). Om de ochtendfiles te vermijden, raden we u aan om al op maandagavond in Duitsland te overnachten. Samen met Ardex hebben we voor alle deelnemers een hotel geboekt. Daarvoor vragen we een eigen bijdrage van € 50,- (inclusief diner, ontbijt en hapjes en drankjes). Let op: we hebben plek voor 50 deelnemers en vol is vol!

U kunt op maandag 6 april tot 18.00 uur inchecken in Hotel Renaissance, Stadionring 18, 44791 Bochum (D). Rond 18.30 uur vertrekken we gezamenlijk voor een diner bij Restaurant Parkschlösschen Gastronomie in Bochum.

Programma

07.15 uurOntbijt
08.00 uurVertrek richting Ardex (Friedriech-Ebert-Str. 60 te Witten)
08.30 uurStart programma met Ardex producten
10.30 uurPauze
12.30 uurLunch
13.15 uurRondleiding door de fabriek
14.00 uurVervolg programma
15.00 uurKorte koffiepauze
16.00 uurEvaluatie en vertrek naar Nederland

Inschrijven

Wilt u deze themadag bezoeken? U kunt tot vrijdag 13 maart a.s. inschrijven, tenzij we het aantal deelnemers hebben behaald.

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678
  • Samen met Ardex hebben wij voor alle deelnemers een hotel geboekt van maandag 6 april op dinsdag 7 april. Uiteraard is dit geen verplichting. De eigen bijdrage voor de hotelovermachting is slechts € 50,-. Deze bijdrage kunt u ter plaatse in het hotel betalen. Op eventuele parkeerkosten na, zijn er verder geen kosten verbonden aan deze themamiddag.