06 oktober 2023
Terrazzomiddag

Terrazzomiddag

Na de geslaagde Terrazzodag, die vorig jaar bij de Spark Makers Zone was, houden we de Terrazzodag vrijdag 6 oktober a.s. bij NOA in Veenendaal. Tijdens deze middag worden de nodige technische onderwerpen besproken door Onno de Vries, krijgen we meer te horen over de mogelijkheden van egalisatiemortel en komen we meer te weten over het aantrekkelijke opleidingsaanbod specifiek voor de sectie Terrazzo. 

Locatie & Parkeren 

NOA
De Smalle Zijde 20A
3903 LP Veenendaal

Bij NOA is voldoende parkeergelegenheid

Programma

We hebben een vol en afwisselend programma aan het eind van de werkweek voor jullie in petto. Na de ontvangst, zal Onno de Vries van TBA ons weer een boeiende, interactieve sessie voorschotelen over meerdere interessante onderwerpen zoals scheurvorming en loskomende vloeren en de voordelen van ditramatten. Sopro Nederland demonstreert de voordelen van egalisatiemortel zoals de snel verhardende slijpspachtel. Patrick Vos van De Afbouwacademie informeert ons over de opleidingsmogelijkheden voor sectie Terrazzo. 

15.45 uurOntvangst
16.00 uurInteractieve sessie door Onno de Vries
16.45 uurDemonstratie Sopro Nederland over de mogelijkheden van o.a. egalisatiemortel
17.45 uurDe Afbouwacademie door Patrick Vos
18.00 uurHapje & Drankje bij Restaurant & Lounge bar 3 Zussen
20.00 uurEinde

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  • naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678