10 november 2022
Terrazzodag

Terrazzodag

Na de geslaagde jaardag, die vorig jaar in Leersum was, brengen de leden van de NOA-sectie Terrazzo op donderdag 10 november a.s. een bezoek aan SPARK Makers Zone in Den Bosch. Dit is een moderne werkplaats voor innovatief vakmanschap. Spark Makers Zone is een groot creatief technisch makerslab waar high end techniek en old skool ambacht elkaar versterken. 

Locatie & Parkeren 

Spark Makers Zone
Paardskerkhofweg 15
5223 AJ  ’s-Hertogenbosch

Bij Spark Makers Zone kun je direct naast het pand parkeren (deels gratis, deels betaald).

Programma

Tijdens een rondleiding worden we meegenomen in de wereld van de nieuwe technieken (o.a. 3D printen) en het exclusieve machinepark dat bij SPARK staat. Daarna zal Onno de Vries van Technisch Bureau Afbouw een boeiende, interactieve sessie geven over onder andere koolstof wapening en toeslag middelen. Met elkaar duiken we onder meer in de materie van het toevoegen van vertragers en versnellers in mortels. Na de borrel vertrekken we naar Stadsbistro Christoffel in Den Bosch waar we onder het genot van een hapje en drankje nog even na kunnen praten. 

16.00 uurOntvangst
16.15 uurRondleiding door Spark Makers Zone
16.45 uurInteractieve sessie door Onno de Vries
17.30 uurBorrel
18.00 uurHapje en drankje bij Stadsbistro Christoffel in Den Bosch
20.00 uurEinde programma

Locatie & parkeren Restaurant 

Stadsbistro Christoffel
Korenbrugstraat 11
5211 EG  ‘s-Hertogenbosch

Stadsbistro Christoffel ligt op 5 minuten lopen van parkeergarage Stationsplein onder het Centraal Station (Colvenierstraat 20, 5211 AV ‘s-Hertogenbosch).

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden voor deze bijeekomst.