03 maart 2020
SGB Bijeenkomst / Ledenvergadering

SGB Bijeenkomst / Ledenvergadering

Op 3 maart vindt de eerstvolgende bijeenkomst van NOA Sector Grootbedrijven plaats. We zijn uitgenodigd bij VPT Versteeg uit Heusden (Bakkersdam 3). Het bedrijf produceert onder meer stalen gevelelementen. Ze hebben bijvoorbeeld geleverd aan het project The Wall dat iedereen kent die vanaf het zuiden over de A2 naar Amsterdam rijdt.

Toen we het bedrijf bezochten, waren we zeer onder de indruk van de organisatie binnen het bedrijf en binnen de fabriek. De werkvoorbereiding is verregaand geautomatiseerd. BIM is hier het sleutelwoord. De enthousiaste directeur wist te melden dat het bedrijf alleen nog maar opdrachten accepteert als de tekeningen in BIM worden aangeleverd. Als men wordt verzocht om een werk in te komen meten dan laten ze de order aan zich voorbijgaan. Die order is beter voor de concurrentie.

Naast technische en organisatorische hoogstandjes ook interessant om met hen in gesprek te gaan daar waar het gaat om hoe zijn omgaan met hun personeel.

Oftewel: Een inspirerend bedrijf waar we graag op bezoek gaan.

Wet Kwaliteitsborging

We hebben de eerste officiële kwaliteitsborger van Nederland uitgenodigd om uitleg te geven over die wet in de praktijk. Iemand dus, die echt weet waar het over gaat! Doel is dat u gaat zien wat er van u verlangd wordt!

Dit wordt dus vanwege het bedrijf wat we bezoeken en het onderwerp dat op de agenda staat een zeer interessante middag!

Meer info: Rob van Boxtel of bel 06- 22 495 509