21 maart 2019
Reis Jong Management

Reis Jong Management

Op uitnodiging van Gyproc Nederland bezocht NOA Jong Management van 21 t/m 23 maart 2019 de open groeve en gips(platen)fabrieken in Vaujours én de toeristische hotspots van Parijs.

NOA Jong Management was verguld met de uitnodiging van Gyproc om de open gipsgroeve in Vaujours te bezichtigen. Vanwege veiligheidsaspecten worden bezoekers geweerd, maar de jonge managers mochten als uitzondering tot op 50 meter diepte een kijkje nemen bij de delvingswerkzaamheden. Het was bijzonder imponerend om te bekijken en uitleg over te krijgen. Ook de rondleiding door één van de grootste gipsplatenfabrieken van Europa was een beleving.

Daarna werd het programma vervolgd in Parijs. Onder meer de wervelende show in het beroemde variététheater Lido werd bezocht, het nachtleven van Parijs werd ontdekt en de fiets werd gepakt om diverse hotspots te bekijken. Deelnemer Roy maakte namens NOA Jong Management een video, om te laten zien hoe interessant de reis was en hoeveel lol de leden met elkaar beleefd hebben. Gyproc wordt hartelijk bedankt voor de fantastische organisatie!