25 april 2024
Regiobijeenkomst P&W & V&T regio Noordoost

Regiobijeenkomst P&W & V&T regio Noordoost

Voor alle leden van de NOA hoofdsectoren Plafond- & Wandmontage & Vloeren & Terrazzo organiseren we een bijeenkomst in jouw regio!

Al heeft elke sector zijn eigen uitdagingen, er zijn ook voldoende overlappingen. Denk bijvoorbeeld aan het aantrekken van personeel en het opleiden van de medewerkers. Daarom hebben de sectorbesturen van beide hoofdsectoren gezamenlijk met de NOA Opleidingsbedrijven de handen ineengeslagen om een aantal regiobijeenkomsten te organiseren!

Opleidingen en personeel

De regiobijeenkomsten worden georganiseerd bij de NOA Opleidingsbedrijven in Assen, Bergen op Zoom en in Purmerend. De NOA Opleidingsbedrijven kunnen veel voor onze sectoren betekenen, echter weten leden ze veelal niet te vinden of is de toegevoegde waarde niet bekend. Deze avond worst besproken wat zij allemaal voor leden kunnen betekenen op het gebied van opleidingen en het werven van personeel.

Jouw mening telt!

Per hoofdsector wordt ook het aanbod van de Afbouwacademie besproken en wat we nog missen. Daarnaast zijn beide sectoren volop bezig met de toekomst: hoe kunnen we jullie de komende jaren zo goed mogelijk bedienen. Graag horen we wat jullie behoeften zijn op beide onderwerpen, zodat we met een breed gedragen plan aan de gang kunnen.

En er is méér...

Omdat we als hoofdsectoren jullie input belangrijk vinden en willen inspireren hebben we Dominique Schreinemacher uitgenodigd om jou en je collega-ondernemers mee te nemen in de wondere wereld van de luchtmacht. Dominique is één van de weinige vrouwelijke militaire vliegers van de Luchtmacht en daarnaast mediator en gedragsbeïnvloedingspsycholoog. Ze deelt haar lessen en leert je op een andere manier naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf kijken. Dominique heeft reeds inspirerende lezingen gegeven voor partijen als BAM, Spie Nederland en Boskalis en zal je met beeld en geluid meenemen in haar wereld.

Locatie

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw Noord Nederland
Aziëweg 2
9407 TG Assen

Programma

17.00 uurOntvangst met een hapje en een drankje
17.30 uurGraag doorlopen we de volgende agenda:
  • NOA Opleidingsbedrijven
  • Per sector wordt het aanbod van de Afbouwacademie besproken en wat we nog missen. Daarnaast vertellen we waar het sectorbestuur mee bezig is.
  • What’s-in-it-for-you: omdat we jouw mening en inbreng waarderen, bedanken we je graag met een inspirerende lezing van Dominque Schreinemachers.
19.30 uurNapraten met een drankje

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  • naam@bedrijf.nl
  •  *