21 juni 2023
Regiobijeenkomst P&W regio Zuid

Regiobijeenkomst P&W regio Zuid

Voor alle leden van de NOA hoofdsector Plafond- & Wandmontage organiseren we toekomstsessies in jouw regio!

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je geleefd wordt? Dat de waan van alledag in moordend tempo doordraait en dat je continu moet opschakelen om je bedrijf te runnen, tijd voor je gezin en familie te maken en dan ook af en toe nog iets voor je zelf wilt? En… terwijl je al die ballen in de lucht houdt, realiseer je je dat je ook nog af en toe vooruit moet kijken om in de toekomst succesvol te blijven, om gezond te blijven en ‘dingen’ anders te gaan doen.

Jouw mening telt!

En we moeten zeggen: het was een pittige, maar effectieve sessie. We kwamen tot mooie inzichten, verhelderende opgaves én concrete rollen en actiepunten. De uitkomsten willen we heel graag met je delen. Van jou en alle andere sectorleden horen we na onze presentatie graag of je onze mening deelt en/of andere suggesties hebt, zodat we met een breed gedragen plan voor jou en de sector aan de gang gaan de komende jaren.

En er is méér…

Omdat we door ons kijkje naar de toekomst veel inspiratie en motivatie kregen er (weer) vol tegenaan te gaan, hebben we trendwatcher Jeanneke Scholtens uitgenodigd om ook jou en collega-ondernemers mee te nemen in een rollercoaster van ontwikkelingen op het gebied van levensverwachtingen. Welke impact heeft dit op jou, je bedrijf en de maatschappij? Toekomstonderzoeker Jeanneke Scholtens neemt je mee in de wereld van levensverlenging en systeemverandering.

Programma in het kort

17.00 uurOntvangst met hapje en een drankje
17.30 uurGraag doorlopen we de volgende agenda:
 • Opening door sectorbestuur
 • Presentatie sector-SWOT, bestuurs-SWOT, strategische posities en thema’s met prioriteiten
 • Rondetafeldiscussie over de gepresenteerde onderwerpen
 • What’s-in-it-for-you: omdat we jouw mening en inbreng waarderen, bedanken we je graag met een inspirerende lezing van Jeanneke Scholtens over de levensverwachting van mensen. 
  Stel je voor dat we 130 jaar oud kunnen worden…
  Alles is maakbaar, van IVF tot 3D geprinte organen, van nanotechnologie tot de nieuwste medicijnen. We verlengen en repareren, ontwerpen en creëren. Het leven is maakbaar en graag maken we ons leven zo lang, gelukkig en gezond mogelijk. Of toch niet? Wat doet het coronavirus nu met onze levensverwachting? En wat betekenen senolytica en antiverouderingsmedicijnen? Kunnen we überhaupt nóg ouder worden en willen we nóg ouder worden? En: wat zou dit betekenen voor jou, je bedrijf en de maatschappij? Wat betekent een steeds langer leven? Voor hoe we ons leven inrichten, voor hoe we wonen, verzekeringen afsluiten en onze relaties bezien? Waar kun jij op inspelen als organisatie?
19.30 uurNapraten met een drankje (waarna we uiterlijk om 20.00 uur willen afronden.

Aanmelden

Kies de sessie of datum van jouw keuze:

Om er zeker van te zijn dat u geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem u vraagt een eenvoudige optelsom te maken. U moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

 •  *
 •  *
 • naam@bedrijf.nl