10 september 2022
OZP Familiedag

OZP Familiedag

Ga met het hele gezin naar Ouwehands Dierenpark!

Samen ondernemen is ook samen genieten van het leven. Daarom organiseert de sectie NOA OZP speciaal voor haar collega-ondernemers en hun gezin de jaarlijkse OZP familiedag. Als locatie is dit jaar gekozen voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Alle dieren zijn al ingelicht dat wij komen, zijn jullie er ook bij op zaterdag 10 september 2022? Samen maken wij deze dag speciaal en dierbaar!

Locatie

Ouwehand Dierenpark
Grebbeweg 111
3911 AV  Rhenen
Aanvang: 10.00 uur
Afsluiting: 18.30 uur

Programma

10.00 uurSpetterende zeeleeuwenshow
10.30 uurOp onderzoek uit in het park
12.00 uurEven bijkomen! Lunch
13.30 uurAvontuurlijke wandeling met Experience Game
15.00 uurPresentatie door Cristel van de Ven, voorzitter van VZN
16.00 uurNetwerkborrel
17.00 uurJungle Burgerbar, want we laten je niet met een lege maag naar huis gaan
18.30 uurDe dieren gaan slapen en wij gaan naar huis!

Download het volledige programma

Deelname aan de NOA OZP Familiedag is voor het hele eigen gezin gratis! Let op: Gratis betekent echter niet dat het aanmelden hiervoor vrijblijvend is. Al een aantal jaren achtereen hebben we ervaren, dat diverse leden zich wel aanmelden voor de NOA OZP Familiedag, maar dan zonder afmelding niet aanwezig waren. Die gang van zaken plaatst onze vereniging voor onnodige kosten. Geef je je op, dan verwachten wij ook dat je komt. Uiteraard kan het voorkomen dat je verhinderd bent. Deelnemers kunnen zich tot 24 uur voor aanvang met opgave van een reden per e-mail afmelden. Daarna brengen wij een no-show-tarief in rekening ter hoogte van de gemaakte kosten.

Aanmelden

Wil je last minute heel graag deelnemen aan de familiedag in Ouwehands Dierenpark? Als er iemand met zijn gezin afzegt, dan kun je hier voor invallen. Heb je hiervoor belangstelling, geef dit dan door aan Bart van der Vorst op telefoonnummer 06-13562353 of e-mail.