04 september 2021
OZP Familiedag

OZP Familiedag

Ga met het hele gezin naar Attractiepark Toverland!

De inschrijving is gesloten. Mocht u toch nog graag mee willen, stuur dan een e-mail aan Bart van der Vorst, zodat hij u op de wachtlijst kan plaatsen.

Zin in een spectaculair dagje uit met je hele gezin? Als ondernemer ben je altijd maar aan het werk en daarom is het ook goed om eens tijd te maken voor ontspanning en samen met je partner en kinderen wat leuks te ondernemen. Daarom organiseren we zaterdag 4 september speciaal voor NOA-ondernemers zonder personeel een Familiedag in attractiepark Walibi.

Locatie

Attractiepark Toverland
Toverland 2
5975 MR Sevenum
Aanvang: 09.30 uur
Afsluiting: 21.00 uur

Programma

Deelname aan de OZP Familiedag is voor jou en je gezin gratis!*. Stap binnen in een betoverende en magische wereld met 35 attracties en shows, verspreid over 6 verschillende werelden. Gil in één van de vijf achtbanen, neem een verfrissende douche in de wildwaterbanen of kom tot rust in de familie-attracties. Er is volop vertier voor jonge kinderen. Bekijk snel het programmablad.

* Let op: Gratis betekent echter niet dat het aanmelden hiervoor vrijblijvend is. Het aantal plaatsen is beperkt. Geef je je op, dan verwachten wij ook dat je komt. Uiteraard kan het voorkomen dat je verhinderd bent. Deelnemers kunnen zich tot 24 uur voor aanvang met opgave van een reden per e-mail afmelden. Daarna brengen wij een no-show-tarief in rekening ter hoogte van de gemaakte kosten.