17 mei 2022
OZP-bijeenkomst "Proeverij, Rondleiding en Diner in Haarlem"

OZP-bijeenkomst "Proeverij, Rondleiding en Diner in Haarlem"

Op dinsdag 17 mei a.s. organiseren we speciaal voor alle ondernemers zonder personeel in de regio Haarlem een NOA OZP bijeenkomst "Proeverij, Rondleiding en Diner in Haarlem". 

Je wordt gastvrij ontvangen in de Jopenkerk te Haarlem voor een Beer Tasting. Dé ideale startactiviteit! Speciaal voor jullie hebben we een bierproeverij van 3 Jopenbieren met uitgebreide uitleg. Na de proeverij zullen we twee groepen maken en neemt per groep een deskundige stadsgids je mee voor een bijzondere stadswandeling door het centrum van Haarlem langs bijzondere panden, onverwachte hofjes, unieke werven en indrukwekkende binnenstadskerken. De eerst wandeling eindigt na 45 minuten, waarna je zal aansluiten voor het voorgerecht in het eerste restaurant.

De gids neemt je na deze heerlijke culinaire stop weer mee voor het vervolg van de stadsrondleiding. Tot slot eindigt de Walking Dinner bij het tweede en laatste restaurant voor het hoofd- en nagerecht. Aan het einde van deze bijzondere avond ken jij en alle afbouwcollega's de binnenstad van Haarlem een stuk beter! Zowel op het gebied van de restaurants als een aantal bijzondere culturele verhalen.

Programma

16.30 uurOntvangst en proeverij Jopenkerk
18.00 uurRondleiding met gids in de binnenstad van Haarlem
18.45 uurVoorgerecht in een restaurant
19.15 uurVoortzetting rondleiding met gids in de binnenstad
20.00 uurHoofd- en nagerecht in een restaurant
21.30 uurGeschatte eindtijd

Eventuele hotelovernachtingen zijn voor eigen rekening. 

Openbaar vervoer

Vanaf station Haarlem Centraal is het ca. 15 min lopen naar de Jopenkerk. Je kan vanaf hier ook één van de volgende buslijnen pakken: 50, 255, 340, 346 of 356. Stap dan uit bij de halte ‘Raaksbrug’.

Parkeergarage

Vanaf parkeergarage “Raaks" is het ca. 1 min lopen en “Houtplein" is ca. 11 min lopen.

Inschrijven voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk.