27 oktober 2021
OZP-bijeenkomst "Happen stappen varen Zwolle"

OZP-bijeenkomst "Happen stappen varen Zwolle"

Op woensdag 27 oktober a.s. organiseren we speciaal voor alle ondernemers zonder personeel in de regio Zwolle een NOA OZP bijeenkomst "Happen stappen varen Zwolle". 

Je wordt gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant in hartje Zwolle. Hier krijg je een heerlijk voorgerecht geserveerd met een mooi glas wijn of een ander drankje naar keuze. Daarna stap je aan boord voor een mooie vaartocht. Deze tocht geeft je een heel andere kijk op deze mooie stad! De gids vertelt ons er alles over. De boot is overdekt, maar niet verwarmd.

Eenmaal aan land lopen wij met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier ontvangen we een welkomstdrankje, waarna we gezamenlijk genieten van een heerlijk hoofdgerecht. Ter plekke kun je kiezen uit een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils...

Tijd om de benen te strekken! Onze gids haalt ons op bij het restaurant. Vergeet bij slecht weer niet jouw paraplu! De gids heeft een mooie route van een uur voor ons uitgestippeld, die eindigt bij het laatste restaurant. Hier wacht ons een heerlijk Grand Dessert, waarna we de netwerkbijeenkomst afsluiten met een kopje koffie of thee. Dit programma is uitsluitend voor jou als ondernemer en dus zonder partner. Waar we precies starten is nog een verrassing, maar het programma ziet er in het kort als volgt uit:

Programma

16.00 uurOntvangst met een voorgerecht en een drankje
17.00 uurVaartocht, inclusief drankjes aan boord
18.15 uurHoofdgerecht, inclusief 2 consumpties
19.45 uurStadswandeling onder leiding van een gids
21.00 uurNagerecht, inclusief afsluitend kopje koffie in het centrum

Alle andere consumpties en eventuele hotelovernachtingen zijn voor eigen rekening. 

De capaciteit is beperkt en vol=vol. Meld je direct aan. Inschrijven is mogelijk t/m 3 oktober, tenzij eerder het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Inschrijven

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  • 06-12345678
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *