12 januari 2019
NOA Nieuwjaarsreceptie

NOA Nieuwjaarsreceptie

Evenement heeft reeds plaatsgevonden: lees het artikel hierover dat gepubliceerd is in Afbouwzaken. De fotoreportage is te bekijken op Pinterest.

Komt u 12 januari in het koetshuis van Kasteel Doorwerth een toost uitbrengen op een succesvol Nieuwjaar? Vlakbij Arnhem ligt dit historische kasteel met rijke geschiedenis, waar we u graag verwelkomen voor een leuke rondleiding en onze traditionele Nieuwjaarsreceptie.

Na Paleis ’t Loo en Slot Loevestein voegen we nu Kasteel Doorwerth toe aan ons rijtje met bijzondere locaties voor de NOA Nieuwjaarsreceptie. Het kasteel heeft nog een zeer middeleeuws aandoend uiterlijk.

Bewoners vertellen…
Aanvang rondleiding 15.00 uur

Er valt van alles te zien en beleven! De rijke geschiedenis van het kasteel gaat eeuwen terug. Na diverse roemrijke en beruchte bewoners is het kasteel al ruim een eeuw in bezit van een vereniging, die het met veel liefde heeft gerestaureerd en ingericht in oude tijden. We kunnen u daarom een interessante rondleiding aanbieden, waarbij historische figuren u over de geschiedenis, vele verbouwingen, geinige weetjes en opzienbarende gebeurtenissen vertellen. Voor de rondleiding geldt een maximum aantal deelnemers, dus schrijf hiervoor zo snel mogelijk in.

Het glas heffen
Nieuwjaarsreceptie 16.00-18.00 uur

Het koetshuis wordt door kroonluchters met echte kaarsen verlicht, waaronder we met u graag het glas heffen en een toost uitbrengen op het nieuwe jaar.

Aanmelden nieuwjaarsreceptie met attractief programma

  • Ik kom/wij komen zaterdag 12-01-’19 naar Kasteel Doorwerth.
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678