05 oktober 2023
NOA Jong Talent: Een kijkje achter je gedachten

NOA Jong Talent: Een kijkje achter je gedachten

Wil jij met nuchtere humor meer inzicht krijgen in je denken en handelen? Kom dan naar de interactieve workshop van NOA Jong Talent op donderdag 5 oktober.

In deze interactieve workshop van 2,5 uur reizen we door jouw brein. Met nuchtere humor krijg je inzicht in jouw denken en handelen en maak je kennis met de hoofdbewoner van jouw hoofd en lichaam: jouw EGO. Je leert hoe je brein jouw denken en handelen beïnvloedt en hoe je meer vanuit hart en intuïtie kunt handelen. Durf jij een kijkje te nemen in je eigen hoofd om inzicht te krijgen in de processen die zich daar afspelen en hoe jij hier effectief mee om kunt gaan?

Het programma vindt plaats bij NOA, De Smalle Zijde 20A in Veenendaal en wordt verzorgd door trainer/coach Ron Geskus.

De middag begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en na afloop is er de mogelijkheid om tijdens het buffet bij NOA na te praten of gezellig met je mede-afbouwers te netwerken.

Meedoen? Schrijf je hier in:

Om er zeker van te zijn dat u geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem u vraagt een eenvoudige optelsom te maken. U moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  • naam@bedrijf.nl