13 maart 2020
NOA Jong Management

NOA Jong Management

Vrijdag 13 maart organiseert NOA Jong Management haar eerste activiteit van 2020. Dat doen we in de thuisstad van onze nieuwe voorzitter Ger Jaarsma: Leeuwarden.

We trappen de dag om 13.00 uur af met een voedzame en gezonde lunch in het Oranje Hotel. Het is ook mogelijk pas om 14.00 uur aan te sluiten als je het onverhoopt te druk hebt om een hapje mee te eten. Vanaf 14.00 uur neemt Ger het woord en zal hij ons vertellen wie hij is, wat hem beweegt en hoe hij gekomen is waar hij nu staat. Vandaar uit starten we met een stadswandeling door Leeuwarden. We krijgen een rondleiding door het Beursgebouw Leeuwarden waar NOA-lid Hilco Nijmeijer een rondleiding geeft. Hilco heeft met zijn bedrijf Annhil de interieurafwerking van dit monumentale pand verzorgd. We vervolgen onze stadswandeling waarbij we onderweg het Beerenburg Museum, waar een kleine proeverij voor ons georganiseerd is, bezoeken. Na de stadswandeling gaan we aan tafel in restaurant De Dikke van Dale voor een sfeervol diner en om 20.30 uur is de dag ten einde.

Overnachting

Tenminste, voor wie dan al naar huis wil. Want traditiegetrouw bieden we leden van NOA Jong Management ook de mogelijkheid om in Leeuwarden te blijven overnachten. We hebben een aantal opties op kamers in Hotel Oranje genomen, waarbij NOA-leden voor € 136,00 per kamer kunnen overnachten en ontbijten. Een kamer delen met een ander NOA-lid behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Mocht je gebruik willen maken van het hotelaanbod, laat dat dan vóór 21 februari a.s. weten. Dan loopt de optie af. Gebruik daarvoor onderstaande procedure:

  • Stuur een mail met de volgende gegevens: voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer
  • Geef daarbij aan dat NOA een aantal kamers in optie heeft staan en met wie je de hotelkamer deelt of dat je de hotelkamer voor 1 persoon wilt boeken.

Graag horen wij ook wie er een hotelkamer heeft geboekt, dit kun je aangeven in het inschrijfformulier.

Programma in het kort

13.00 uurOntvangst met lunch bij Hotel Oranje
14.00 uurIntroductie Ger Jaarsma
15.00 uurStadswandeling
16.00 uurBezoek beursgebouw Leeuwarden
16.45 uurVervolg Stadswandeling, inclusief bezoek Beerenburg museum
18.00 uurDiner bij De Dikke van Dale
20.30 uurEinde bijeenkomst

Inschrijven

  •  *
  • naam@bedrijf.nl