08 november 2019
Natuursteen Tweedaagse

Natuursteen Tweedaagse

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november organiseren wij voor alle leden van de NOA hoofdsector Natuursteen een nieuwe editie van de Natuursteen Tweedaagse. Dit jaar gaan we naar Nijmegen; een stad met een lange geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat.

We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en een draaiboek. We starten met een lunch, dan volgt de uitgebreide ledenbijeenkomst, er is een interessant partnerprogramma en natuurlijk een fantastische feestavond met diner en muziek. Dus zorgen we voor een uitnodigende dansvloer, maar de enige manier om hem goed gevuld te krijgen, is door het spelen van de juiste muziek! En tot slot staat voor de zaterdagmorgen nog een gezellige sightseeing op het programma. In de basis draait het tijdens onze Tweedaagse allemaal om elkaar ontmoeten: zien, spreken, samen zijn, luisteren, genieten, eten en drinken. Er is dus weer volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij ons uiterste best doen er weer een tweedaagse van te maken waar nog lang over nagepraat zal worden. Alle leden van de hoofdsector ontvangen een persoonlijke uitnodiging.