25 maart 2021
LinkedIn-training

LinkedIn-training

Volg de praktische training van expert Daniëlle de Jonge voor een onderscheidende en goed vindbare uitstraling op LinkedIn.

Deze presentatie is live gegeven tijdens het NOA Café. De opname kunt u hier terugkijken. Reageren op polls en het stellen van vragen via de chat is natuurlijk niet meer mogelijk.

Een onderscheidende en goed vindbare online uitstraling op LinkedIn is een must om aantrekkelijk te zijn én blijven voor klanten. Ongeacht of jij je richt op de particuliere of zakelijke markt. Dit sociale medium is een goudmijn voor wie het slim weet in te zetten. Een aantal elementen zijn daarbij cruciaal:

  • Een goed vindbaar profiel
  • Posts waarmee je klanten raakt
  • Bouwen van een krachtig netwerk

Deze LinkedIn-training wordt gegeven door Daniëlle de Jonge en is zeer praktisch ingestoken. Aan bod komen de drie cruciale elementen en diverse voorbeelden van afbouwbedrijven die dit goed aanpakken. Zo krijg je tips waar ook jij direct mee aan de slag kunt.

Daniëlle de Jonge is expert in eigentijdse klantrelaties en helpt ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Zij is spreker op tal van online en offline events, geeft workshops en schreef de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht’. Voor BNR Nieuwsradio is zij host van Dé Klantenpodcast en zij publiceert op haar website, sociale media en bij diverse vakmedia artikelen en vlogs over haar expertise.

Daniëlle’s stijl is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: jou helpen je onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden én houden. Bij NOA is zij al vele jaren vaste trainer en examinator voor de ondernemersopleiding.

www.danielledejonge.nl