25 maart 2021
Leren netwerken met succes

Leren netwerken met succes

Leren Netwerken met succes! Maar dan wel op een manier die bij jou past.

Deze presentatie is live gegeven tijdens het NOA Café. De opname kunt u hier terugkijken. Reageren op polls en het stellen van vragen via de chat is natuurlijk niet meer mogelijk.

Het leggen van contact met opdrachtgevers, interessante relaties en andere ondernemers is bij uitstek een goede manier om aan een (nieuwe) opdracht te komen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in jouw vakgebied en de markt.

Lieselore van Dijkhuizen laat zien hoe jij jouw netwerk kan benutten op een manier die bij jou past. Als ZZP'er weet Lieselore als geen ander hoe belangrijk het is om je persoonlijke zichtbaarheid in je netwerk te vergroten, aanbevolen te worden en geen tijd te verspillen aan ondoelmatig netwerken.

Ben jij op zoek naar een praktische netwerkaanpak? Meld je dan nu aan en word geïnspireerd tot het maken van contact, verbinding én relatie!


Meld je aan voor deze workshop, ook wanneer je nu echt een hekel hebt aan netwerken ;-)

Lieselore van Dijkhuizen (46) is netwerktrainer. Als zzp’er geniet ze ervan wanneer ze uit haar netwerk nieuwe opdrachten haalt. Netwerken doet ze van nature. Zo werkte ze jaren geleden bij TNO met veel plezier samen met Ester Litjes. Nu heeft Ester haar als Sectormanager Natuursteen bij NOA gevraagd voor de workshop Leren Netwerken. Leren Netwerken met succes! Maar dan wel op een manier die bij jou past. Lieselore houdt ervan om anderen te inspireren en te motiveren. Door haar enthousiasme weet ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Ze gaat voor écht contact en motiveert om op een ontspannen manier met elkaar in verbinding te komen.