09 februari 2023
Ledenvergadering hoofdsector Stukadoren & Afbouw

Ledenvergadering hoofdsector Stukadoren & Afbouw

Donderdag 9 februari is de allereerste ledenvergadering van de hoofdsector Stukadoren & Afbouw.

Het sectorbestuur verwelkomt je graag bij:

Locatie

KNAUF Akademie
Mesonweg 8-12
Utrecht.  

Inloop 14.30 uur
Aanvang vergadering 15.00 uur 

Agenda

Graag bespreken we de volgende agenda met je:

 1. Opening door sectorvoorzitter Bart Briels 
 2. Presentatie Buildsight
  Buildsight is een onafhankelijk marktonderzoekbureau voor de bouwsector. Directeur Michel van Eekert zal ons meenemen in actuele ontwikkelingen en marktverwachtingen voor de Stukadoors- en Afbouwsector
 3. Activiteiten en doelstellingen 2023
  De voorzitter neemt je mee in de geplande activiteiten en wil graag met jou de gezamenlijke uitdagingen én dilemma’s bespreken: Wat speelt er op dit moment in jouw bedrijf? Waar loop je tegenaan? Mocht je gespreksonderwerpen willen aandragen? Mail deze dan z.s.m. naar b.vandervorst@noa.nl  
 4. Presentatie De Afbouwacademie
  Leerambassadeur Patrick Vos van Savantis zal ons meenemen naar de Afbouwacademie. Dé ontmoetingsplek voor cursisten en opleiders uit de afbouwsector. Een initiatief van NOA en vakbonden voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen.
 5. Verkiezingen hoofdsectorbestuur: Voordracht nieuw bestuurslid: Frans Vos
  Medio dit jaar hebben we een oproep gedaan voor een nieuw bestuurslid. NOA-lid Frans Vos, die ook al voorzitter is van de sectie OZP Afbouw, heeft zich aangemeld. Na gesprekken met het sectorbestuur en de selectiecommissie van NOA is een positief advies afgegeven aan de ledenvergadering van de hoofdsector Stukadoren & Afbouw. Tijdens deze ledenvergadering willen wij Frans Vos graag benoemen tot bestuurslid.
 6. W.v.t.t.k. en rondvraag
 7. Presentatie Exoskelet
  Knauf werkt al enige tijd, samen met TNO en NOA, aan de vraag hoe het gebruik van een arm-ondersteunend exoskelet het werk van de stukadoor kan verlichten. Algemeen bekend is dat werknemers van zware beroepen te maken krijgen met fysieke problemen. Uitval door ziekte of zelfs arbeidsongeschiktheid komt helaas regelmatig voor. Met het onderzoek zijn we nagegaan of een exoskelet kan bijdragen aan een duurzame inzetbaarheid van stukadoors, een verbetering van arbeidsomstandigheden en daarmee aan de aantrekkelijkheid van het prachtige stukadoorsvak. 

Aanmelden

Na afloop van de vergadering biedt Knauf je een Stamppottenbuffet, ook échte Hollandse ambacht. Voor onze voorbereidingen vernemen we graag z.s.m. van je of je bij de vergadering aanwezig bent en of je blijft eten. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 januari 2023. 

 •  *
 • naam@bedrijf.nl