08 november 2023
Ledenbijeenkomst hoofdsector Stukadoren & Afbouw

Ledenbijeenkomst hoofdsector Stukadoren & Afbouw

Combineer deze bijeenkomst met een bezoek aan de AfbouwVakdag

Op 8 november organiseert de hoofdsector Stukadoren & Afbouw tijdens de AfbouwVakdag in Gorinchem voor alle sectorleden een korte bijeenkomst. Een mooi moment om collega-ondernemers te ontmoeten. Er wordt rekening gehouden met het gehele beursprogramma, dus je kunt deze dag heel efficiënt informatie verzamelen en netwerken.

Voor wie:alle leden van de NOA hoofdsector Stukadoren & Afbouw
Wanneer:8 november 2023 tijdens de Afbouw Vakdag
Hoe laat:12.30 uur inloop met een broodje, om 13.00 uur start de bijeenkomst

Programma

In elk geval wil het sectorbestuur graag Marcel Vlasblom en Roy Olminkhof introduceren als nieuwe bestuursleden voor de sector. De selectiecommissie van NOA heeft al een positief advies gegeven. Tijdens de vergadering kan hun bestuurslidmaatschap officieel worden geregeld. Verder krijg je er de laatste ins and outs over mobiliteit, elektrische bussen, de nieuwe modellen voor 2025 en de zeer aantrekkelijke deal die Renault aan NOA-leden biedt. Alle leden van de hoofdsector ontvangen nog een agenda met de exacte onderwerpen. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, omdat we alle leden de gelegenheid willen bieden om de beurs te bezoeken en deel te nemen aan andere programma-onderdelen. Je kunt er speed-daten, een kennissessie over preventiezorg, PAGO’s en RI&E volgen, een interessante discussie over de uitdagingen in onze branche beluisteren en/of een lezing over Artificial Intelligence (AI) bijwonen. Bekijk hier het Afbouw Vakdag programma. Natuurlijk hoopt het sectorbestuur je ’s avonds ook te mogen ontvangen tijdens de feestavond van NOA.

Regel direct je ticket om de Afbouw Vakdag te bezoeken en schrijf onderstaand in voor de ledenbijeenkomst van de Hoofdsector Stukadoren & Afbouw:

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl