25 maart 2021
Juridisch advies

Juridisch advies

Tijdens het NOA café zullen de huisadvocaten van NOA je bijpraten over de meest voorkomende juridische perikelen in de afbouwbranche. Je krijgt belangrijke tips, die je meteen bij jouw dagelijkse werk kunt gebruiken.

Deze presentatie is live gegeven tijdens het NOA Café. De opname kunt u hier terugkijken. Reageren op polls en het stellen van vragen via de chat is natuurlijk niet meer mogelijk.

De NOA huisadvocaten zijn gespecialiseerd in het (af)bouwrecht en alles waar je als ondernemer mee te maken kan krijgen op juridisch gebied. Advocaten Gert van Gorcom en Ingeborg van Leusden kennen de branche én de uitdagingen waar je als ondernemer voor staat. 

Omdat zij dagelijks voor afbouwers werken, weten ze ook waar voor jou grote risico’s liggen. De volgende drie belangrijke juridische aspecten worden daarom tijdens het NOA Café met je besproken:

  • Waarschuwingsplicht
  • Meerwerk
  • Incasso

Dat gebeurt in duidelijke taal, zonder allemaal moeilijke termen. En Gert en Ingeborg hopen dat je direct je vragen chat, zodat ze daar meteen op kunnen inhaken. Dat maakt het interactief én je hebt meteen een helder antwoord op jouw specifieke vraag. 

Gert van Gorcom en Ingeborg van Leusden van VG Advocaten B.V. zijn de huisadvocaten van NOA. Ze helpen afbouwprofessionals overal bij op juridisch gebied: “We kunnen behulpzaam zijn bij het incasseren van facturen, of als je (al dan niet terecht) aansprakelijk wordt gesteld voor gebreken. We adviseren en procederen bij rechtbanken door heel Nederland, maar ook bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.” Deze specialisten in de afbouw hoef je dus niet uit te leggen wat een dilatatie is…!  

Gert van Gorcom (l) en Ingeborg van Leusden (r)
Gert van Gorcom (l) en Ingeborg van Leusden (r)