25 maart 2021
Jong Management: #hip #top #trending

Jong Management: #hip #top #trending

Marcia en Yvonne, ondernemers in de afbouw én bestuursleden van NOA Jong Management, drinken in het online NOA Café graag een drankje met je om je direct voor te stellen aan wat kekke stamgasten van onze ‘jongerenclub’.  

Deze presentatie is live gegeven tijdens het NOA Café. De opname kunt u hier terugkijken. Reageren op polls en het stellen van vragen via de chat is natuurlijk niet meer mogelijk.

NOA Jong Management is er speciaal voor alle jonge mensen, die werkzaam zijn in de bedrijfstakken stukadoren, vloeren, terrazzo, blokkenstellen, natuursteen en plafond- en wandmontage en die eigenaar zijn, of aspiratie hebben om de komende jaren een afbouwbedrijf te managen of over te nemen. Verspreid door het jaar organiseert NOA JM activiteiten die leuk en leerzaam zijn: met behulp van professionals wordt elke keer een ander interessant thema behandeld. De bijeenkomsten zijn interactief, waardoor je door te doen extra veel leert en bovendien ook van elkaar inspiratie op kunt doen.

NOA JM is binnen onze vereniging echt “de hippe jongerenclub”. Marcia en Yvonne vertellen je er graag over. Dat doen ze met medewerking van meerdere stamgasten van Jong Management, want wie kunnen je beter laten zien hoe #top NOA JM is dan de trouwe deelnemers van onze bijeenkomsten? NOA JM behandelt altijd #trending topics; zo ook tijdens dit NOA Café!

“Laat je verrassen en zorg dat je er bij bent: we zien je graag op 25 maart om 14.05 uur.” 

Marcia Donkers (44) is eigenaar van NOA-bedrijf De Vloerenmakers én voorzitter van NOA Jong Management. Ze is ook bestuurslid van de hoofdsector Vloeren & Terrazzo en erg gedreven om méér te bereiken voor alle professionals in de afbouw.

Yvonne Elting (34) is eigenaar van NOA-bedrijf Stuc E motion en werkzaam binnen het familiebedrijf Stukadoors- en Afbouwbedrijf Elting B.V. dat ook bij NOA is aangesloten. Inmiddels ben ik de vierde generatie binnen dat bedrijf. Afgelopen jaar ben ik toegetreden tot bestuurslid van NOA Jong Management.

Deze powergirls laten zien dat de afbouw allang niet meer een mannenwereld is ;-)

Marica Donkers (l) en Yvonne Elting (r)
Marica Donkers (l) en Yvonne Elting (r)