23 maart 2023
Hoofdsector Stukadoren & Afbouw - Themadag Ondergrondbeoordeling en -voorbereiding

Hoofdsector Stukadoren & Afbouw - Themadag Ondergrondbeoordeling en -voorbereiding

Samen met begunstigend lid Ardex heeft de hoofdsector Stukadoren & Afbouw een super leuke, interessante én leerzame themadag voorbereid. Op donderdag 23 maart gaan we naar het hoofdkwartier van Ardex voor een educatieve workshop over ‘ondergrond-beoordeling en -voorbereiding’ en bezoeken we de fabriek in het Duitse Witten. De avond ervoor verzamelen we al in een nabijgelegen hotel, om met elkaar te netwerken en dineren, zodat we de volgende ochtend (fit) aan de actieve dag kunnen starten. Ga je mee?

Pak je tandenborstel én je werkkleding met veiligheidsschoenen in, want het wordt een “handen uit de mouwen workshop”! De Nederlandse technisch specialisten van Ardex nemen ons deze dag mee in een variëteit van bouwmaterialen met allemaal verschillende eigenschappen. Omdat we in de dagelijkse praktijk ook steeds meer met omgevingsfactoren te maken krijgen, is een juiste beoordeling en voorbehandeling van de ondergrond steeds belangrijker.

Uitgebreid programma

Wil jij je kennis over ondergronden in theorie en praktijk graag weer eens ophalen? Bekijk dan snel het uitgebreide programma. Het wordt educatief én actief, maar ook nog eens gezellig en goed voor je netwerk. En dat voor slechts een eigen bijdrage van € 75,- excl. btw

Inschrijven

Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze Themadag.