13 mei 2023
Hoofdsector Stukadoren & Afbouw - Rondje Zwolle

Hoofdsector Stukadoren & Afbouw - Rondje Zwolle

Leden van de Hoofdsector Stukadoren & Afbouw kunnen zaterdag 13 mei hun wandelschoenen weer aantrekken voor het Rondje Zwolle.

Dit jaar is er meer vakinhoudelijke aandacht. De statenzaal is na een grondige renovatie vanaf dit jaar weer toegankelijk voor publiek en bovendien worden wij getrakteerd op een uitleg over de restauratie door collega-ondernemer Henri Leusink. Maar vergeet niet je wandelschoenen aan te trekken, want na het bezoek aan de Statenzaal wordt de groep opgesplitst. De eerste groep gaat een theatrale en ludieke stadswandeling doen met de meisjes van plezier, terwijl de andere groep verwacht wordt op de visarend om de wateren rondom Zwolle te gaan verkennen. Beide een perfecte manier om Zwolle te leren kennen! ’s-Middags na de gezamenlijke lunch bij de Hofstadvilla wisselen we de activiteiten om daarna ons “Rondje” gezellig met een borrel af te sluiten, waar we dat doen? Dat blijft nog even een verrassing.

Programma

09.30 uurInloop/ontvangst met koffie, thee en een zoete lekkernij
10.15 uurWelkomstwoord door de voorzitter
10.30 uurUitleg restauratie Statenzaal
11.15 uurWandelen en/of varen
12.30 uurGezamenlijke lunch
14.30 uurWandelen en/of varen
15.45 uurAfsluitende borrel
17.00 uurEinde

Deelname aan het “Rondje Zwolle” is kosteloos en inclusief lunch. Inschrijving is helaas gemaximaliseerd op 100 deelnemers en na inschrijving rekenen we natuurlijk wel op je komst. Wij zien jouw inschrijving, om teleurstelling te voorkomen, graag tegemoet!

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    06-12345678