30 juni 2023
Friet en bier om vier

Friet en bier om vier

Vrijdag 30 juni a.s. verwachten we heel stukadorend Nederland in Veenendaal! De hoofdsector Stukadoren & Afbouw organiseert dan namelijk van 16:00 tot 19:00 uur, een NOA Stukadoorsmiddag in ons eigen ‘Huis van de Afbouw’.

Dit wordt hét netwerk-event van 2023 voor ondernemers van een stukadoors- en afbouwbedrijf: laat je door leveranciers en NOA op de hoogste stellen van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied, kom netwerken en vooral gezellig samenzijn met branchegenoten.

“Friet en Bier om Vier” is in 2023 dé vakmiddag om op een laagdrempelige manier leveranciers en collega-vakbroeders te spreken. Leveranciers en instellingen, die hun meerwaarde willen laten zien, zijn goed herkenbaar, maar hebben geen grote, luxe stands. We hanteren het uitgangspunt: ‘wat niet in de kofferbak past, wordt niet getoond’. Dat maakt het niet minder interessant, maar zorgt er juist voor dat er op 30 juni nóg meer mensen in onze imposante praktijkhal passen. Ben je nog nooit bij ons nieuwe verenigingsgebouw geweest? Deze gezellige ‘pre-bouwvak-netwerk-happening’ bied je zeker de kans. Parkeren kan gewoon op ons ruime parkeerterrein, of in de omringende straten.

Locatie

NOA - Huis van de Afbouw
De Smalle Zijde 20 A - Veenendaal
tijd: 16.00 - 19.00 uur

Inschrijven

Om iedereen voldaan huiswaarts te laten keren, willen we wel graag van tevoren weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. De toegang is gratis, dus neem gezellig je partner of een collega ondernemer mee (dat mag een collega NOA-lid zijn, maar dit hoeft zeker niet! Dit event laten we graag aan iedereen zien dat NOA een stucje meerwaarde bij ondernemen kan bieden).

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *