16 september 2022
Feestelijke opening pand

Feestelijke opening pand

Eindelijk is het zo ver. Na maanden hard werken is ons kantoorpand, de gezamenlijke ontmoetingsruimte met vergaderfaciliteiten én de nieuwe praktijkhal (zo goed als) klaar. Maar ons ‘huis’ wordt pas echt een thuis als we er mooie dingen meemaken. Daarom nodigen we je graag uit voor onze HOUSEWARMING.

NOA, AFNL, Van Gorcom Advocaten en Savantis openen vrijdag 16 september gezamenlijk alle deuren, om iedereen een kijkje te geven in het nieuwe onderkomen. Laat je vermaken tijdens een RONDLEIDING, bekijk alle FOTO'S van de diverse afbouwsectoren en TOOST mee tijdens het feestelijke openingsmoment; we hopen dat je van de partij bent!

WAARDe Smalle Zijde 20A, 3903LP Veenendaal
WANNEERVrijdag 16 september 2022
HOE LAATVan 15.00 tot 20.00 uur
CONFETTIMOMENTOm 16.30 uur is dé officiële opening

Parkeren

Hoewel we bij ons nieuwe pand een riant parkeerterrein hebben, is het tijdens de opening niet mogelijk om hier - of in de straat -  te parkeren. Daarvoor is het bezoekersaantal (gelukkig!) veel te groot. Navigeer daarom rechtstreeks naar een groot parkeerterrein tegenover Groeneveldselaan 3, 3902 HA Veenendaal. Er staat een pendelbus klaar, die je in enkele minuten naar ons pand brengt. En bij vertrek brengt de gerestaureerde oude stadsbus je uiteraard ook weer terug.

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl