08 november 2023
Feestavond NOA

Feestavond NOA

Vanaf de beursvloer van de Afbouw Vakdagen, Powered by NOA, loop je op 8 november zo de feestzaal in. Vanaf 19.30 uur hopen we heel veel leden en begunstigende leden te mogen verwelkomen op onze feestavond.

Natuurlijk zorgen wij voor lekkere hapjes, drankjes én een vrolijke noot, zodat je in een gezellige sfeer bij kunt praten met bekenden en nieuwe contacten kunt leggen. Per bedrijf mogen er maximaal 2 personen inschrijven. Wil je met meer dan 2 personen komen, dan betaal je € 25,- extra per persoon. De zaal is geschikt voor 350 personen. Wees er dus snel bij, want vol = vol.

Overnachten

Wij kunnen ons voorstellen dat je wilt blijven overnachten. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met Van der Valk Hotel Gorinchem. Je kunt zelf een kamer boeken. Maak daarbij gebruik van de actiecode: GRC-Afbouwvakdagen-NOAovernachtingvalk en ontvang 10% korting op je hotelkamer.

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl