19 oktober 2022
Cursus Verplichte RI&E in één dag op weg

Cursus Verplichte RI&E in één dag op weg

Het hebben en tijdig actualiseren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie, oftewel de RI&E, is een wettelijke verplichting. De Inspectie SZW heeft aangekondigd bij bedrijven intensiever te controleren of er een actuele RI&E mét Plan van Aanpak is. Als jouw bedrijf dit niet heeft, dan komt deze training als geroepen: je gaat namelijk onder deskundige begeleiding direct aan de slag om jouw branchespecifieke RI&E te maken. Hiermee voorkom je een boete die kan oplopen tot € 7.500,-!

Wanneer

Woensdag 19 oktober 2022 13.00 uur tot 17.00 uur

Locatie

NOA Afbouwcentrum
De Smalle Zijde 20A
3903 LP  Veenendaal

Tijdens deze cursus:

Krijg je uitleg én maak je direct (een groot deel van) de Risico Inventarisatie & Evaluatie. Op deze manier krijg je een goed inzicht hoe je binnen jouw bedrijf omgaat met gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Jouw eigen RI&E met Plan van Aanpak maak en bewaar je online, zodat je die in de toekomst ook weer makkelijk kunt actualiseren. Als je minder dan 25 personeelsleden in dienst hebt, dan voldoe je zonder verdere (dure) toetsing na afloop van deze cursus met hetgeen je gemaakt hebt meteen aan de wettelijke eisen voor een RI&E met Plan van Aanpak. Bedrijven met meer dan 25 man personeel hoeven deze RI&E na volledige invulling alleen nog maar te laten toetsen door een extern deskundige.

Cursus verplichte RI&E in één dag op weg
Cursus verplichte RI&E in één dag op weg

Docent

  • Adri Frijters, A3-Arbeidsveiligheidsadvisering

Kosten

Je betaalt: € 70,-  excl. btw
Minimum aantal deelnemers 10 (maximaal 20)

Deelnamevoorwaarden

Deze cursus is onderdeel van het NOA-Opleidingsprogramma, een bijscholingsprogramma voor ondernemers en kaderpersoneel in de afbouw- en natuursteenbranche.

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

Inschrijven

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl