15 april 2024
Cursus VCA-VOL

Cursus VCA-VOL

Iedere leidinggevende of ZZP’er op een bouwlocatie moet in het bezit zijn van een VOL VCA diploma. Tijdens deze cursus leer je alles over de kennis van VGM en wordt er extra ingespeeld op de verantwoordelijkheden van leidinggevenden of ZZP’ ers. Aan het eind van de cursusdag doe je meteen examen.

Deze cursus richt zich specifiek op de extra uitdagingen waarmee leidinggevenden te maken krijgen. Het gaat dan niet alleen om de eigen veiligheid en essentiële kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, maar ook dat van de teamleden waaraan leiding wordt gegeven. De VCA VOL cursus speelt in op de extra verantwoordelijkheden die operationeel leidinggevenden en ZZP’ ers dragen ten opzichte van uitvoerend personeel.

De theoretische kennis wordt aansluitend getest in het examen. Als je hiervoor slaagt ontvang je binnen enkele werkdagen van VCA-Nederland het diploma in de vorm van een (digitaal) pasje. Het diploma is 10 jaar geldig.

Kosten per deelnemer, o.b.v. totaal aantal cursisten:

Aantal deelnemersKosten p.p.
15€ 194,50
16€ 190,50
17€ 187,50
18€ 184,50
19€ 181,50
20€ 179,50

Extra mogelijkheden:

  • VCA-Nederland is erkend door het CCV om VCA cursussen met een Code 95 vermelding te mogen organiseren; als je deze cursus voor CCV nascholing wilt gebruiken, geef dit dan bij inschrijving direct aan.
  • Speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en leren kan een VCA Voorleesexamen worden aangevraagd. De vragen en meerkeuze antwoorden worden dan voorgelezen. Kosten hiervoor bedragen € 15,- excl btw bovenop de cursuskosten. Geef bij inschrijving direct aan als je gebruik wilt maken van het voorleesexamen.

Resultaat:

Meer dan 90% van de cursisten slaagt in een keer voor het examen na het volgen van deze cursusdag.

Docent

Martijn Koelink, Veiligheidskundige bij VCA-Nederland

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 15 (maximaal 20)
Duur: hele dag, van 08.30 tot 17.45 uur
Wanneer: 15 april 2024
Cursusprijs: zie kostenoverzicht

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  • Conform Paspoort / ID-kaart / Rijbewijs
  • Conform Paspoort / ID-kaart / Rijbewijs
  •  *
  • - -
    Dag - Maand - Jaar
  • naam@bedrijf.nl