08 januari 2020
Bijeenkomst sectie Monoliet

Bijeenkomst sectie Monoliet

Gaat het bij het bestellen en / of verwerken van beton voor onder meer monoliet-vloeren regelmatig mis? Van verschillende zijden horen wij dat dit het geval is. Vloerenbedrijven leggen daarna vaak de schuld bij de betonleveranciers. Betonleveranciers doen dat even makkelijk richting de uitvoerende partijen. Hoe dan ook problemen waar niemand op zit te wachten.

Zowel NOA als het Betonhuis, de vereniging waarin onder andere betonleveranciers lid van zijn, willen dat het aantal schadegevallen / problemen afneemt. Het Betonhuis denkt dat de problemen verminderd worden door het bestelproces te verbeteren. Zij denken dit te realiseren door een “standaard” bestelformulier voor beton te maken. NOA is gevraagd hier medewerking aan te verlenen.

Omdat wij graag willen weten hoe onze leden daarover denken, organiseren wij deze bijeenkomst voor betrokken NOA-leden. Graag willen we met u hierover van gedachten wisselen. Deze bijeenkomst zal om 13.00 uur starten in het NOA-Afbouwcentum in Veenendaal. Bij binnenkomst staan er broodjes voor u klaar. Om 14:00 uur zullen medewerkers van het Betonhuis aanschuiven.

Afhankelijk van de mening van NOA-leden zal na afloop worden bekeken hoe we in goede harmonie met het Betonhuis tot een vermindering van de problemen kunnen komen.

Aanmelden bijeenkomst

  •  *
  •  *
  •  *
    06-12345678
  •  *
    naam@bedrijf.nl