13 oktober 2023
Bijeenkomst "open huis" Jan Reek natuursteen 130 jaar

Bijeenkomst "open huis" Jan Reek natuursteen 130 jaar

Lizet Vreeker, bestuurslid hoofdsector Natuursteen, zet op vrijdag 13 oktober de deuren open van het prachtige familiebedrijf Jan Reek natuursteen. Hiermee geeft ze, samen met haar man Jan en zonen Antoon en Gerard, onze NOA- én JOA-leden, het spreekwoordelijke ‘kijkje in de keuken’. Dit is een primeur, want het bedrijf bestaat 130 jaar en dat feest wordt pas een week later gevierd met alle anderen.

Programma

Bij het familiebedrijf Jan Reek is er de afgelopen maanden keihard gewerkt. Niet alleen aan de vele natuursteenprojecten, maar ook aan de bouw van een nieuwe hal waarbij de bestaande hallen een upgrade hebben gehad. Ware verduurzaming speelt hier de absolute hoofdrol. Kortom, ze zijn klaar voor de toekomst! Dit alles willen ze dan ook graag met jullie delen. Antoon (oud JOA-lid) en Gerard Vreeker (actief JOA-lid) zullen hierover vertellen en we krijgen een rondleiding door het bedrijf en de nieuwe hal.

Na de pauze zal Ben olde Hartman, begunstigend lid van NOA en de aangewezen persoon om bedrijven van advies te voorzien als men wil verkopen of als het bedrijf bijvoorbeeld overgaat van vader op zoon, aanschuiven. Ben olde Hartman begeleidt al vele jaren diverse bedrijven in de (af)bouw en naast actieve koop- of verkoopbegeleiding kan Olde Hartman Advies ook in de rol van ‘matchmaker’ de kansen en mogelijkheden voor je bedrijf in de gaten houden. Er zijn inmiddels enkele gesprekken gaande met natuursteenbedrijven, dus dit is het juiste moment om Ben olde Hartman verder te introduceren in de natuursteensector.

Daarnaast is er vanuit de leden aangegeven dat er behoefte is aan een cursus kostprijsberekening. Want hoe bereken je nu de juiste kostprijs van een product en hoe doen anderen dat? Welke kosten neem je mee om tot de juiste kostprijs te komen? Die vraag komt telkens terug en we zien ook verschillen in de uitkomst. Aan de hand van enkele voorbeelden gaan we hier actief met elkaar over in discussie en tevens inventariseren we de behoeftes die er bij jullie en in de natuursteenbranche spelen. Patrick Vos van De Afbouwacademie zal hierbij aanwezig zijn om met alle voorbeelden en vragen een op maat gesneden cursus samen te stellen die op een later ogenblik aan De Afbouwacademie zal worden toegevoegd en die jullie, met korting van het O&O-fonds, kunnen volgen.

Tijdschema

12.00 uurInloop
12.15 - 13.00 uurLunch
13.00 - 13.45 uurAnton en Gerard Vreeker over duurzaamheid
13.45 - 14.45 uurRondleiding bedrijf
14.45 - 15.00 uurPauze
15.00 - 15.45 uurBen olde Hartman van Olde Hartman Advies
15.30 - 16.30 uurKostprijsberekening
16.30 uurAfsluitende borrel

Locatie

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *