01 oktober 2019
Bijeenkomst NOA Jong Management

Bijeenkomst NOA Jong Management

Op dinsdag 1 oktober krijgen we een korte workshop over inspirerend leiderschap. Na afloop praten we graag met elkaar bij en bespreken we de opgedane indrukken tijdens een gezellig etentje. Kom je ook?

Workshop

We leren meer over inspirerend leiderschap. Wat is dat voor jou? Hoe begin je daarmee - en waar stopt het? Tijdens deze workshop maak je in 2 uur tijd een inspirerende ontdekkingstocht naar jouw Why! Je krijgt handvatten om “out of the box” te denken, creativiteit te gebruiken en positief te zijn. Tegelijkertijd leer je dat niets is wat het lijkt…

We hebben voor deze bijeenkomst Theodor Abels gecontracteerd, directeur/eigenaar van An Sgairp BV, een onafhankelijke coachings- en managementbureau. Theo heeft hier uiteraard voor gestudeerd, maar belangrijker vinden wij zijn passie: mensen in beweging brengen. Wij zijn benieuwd wat hij ons deze middag kan leren, jij ook?

Na de workshop zoeken we een gezellig restaurant op in de omgeving van het NOA-pand, om nog even met elkaar na te praten en verdere ideeën uit te wisselen.

Inschrijven

Deelname is geheel gratis, maar na inschrijving rekenen we wel op jouw komst. Reserveer daarom direct dinsdagmiddag 1 oktober in jouw agenda.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678