23 september 2021
Bijeenkomst Dorpeltje.nl

Bijeenkomst Dorpeltje.nl

Voor alle leden van de hoofdsector Natuursteen organiseren we op 23 september, voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering van NOA, een bijeenkomst over Dorpeltje.nl.

Locatie

NOA Afbouwcentrum
Nieuweweg 226
3905 LT  Veenendaal

Aanvang: 12.00 uur

Dorpeltje.nl is een programma voor het tekenen/configureren van de meest voorkomende onderdelen uit de steenhouwerij zoals vlakke dorpels, geprofileerde dorpels, vensterbanken en afdekkers. Onderdelen zijn voorgetekend. Door maten aan te passen en opties aan of uit te zetten ontstaat op snelle wijze een correcte, goed leesbare werkplaatstekening.

Doordat het programma via internet te benaderen is, kunnen ook klanten van de steenhouwerij er mee werken en is het in feite een webshop geworden voor maatwerk-onderdelen. Opdrachtbevestiging en gereedmelding lopen ook via het programma. Om het programma goed aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk is input van meerdere steenhouwers van wezenlijk belang. 

De animatie geeft een indruk hoe het programma op een smartphone zou kunnen werken. De PC-versie is voor complexere onderdelen, zoals dorpels met neuten.

Het sectorbestuur wil tijdens deze bijeenkomst graag ideeën een aanvullingen bespreken.

Aanmelden

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    06-12345678
  •  *
    naam@bedrijf.nl