06 september 2023
Bijeenkomst CAO en Wkb - Assen

Bijeenkomst CAO en Wkb - Assen

Kom naar de regiobijeenkomst waar je mee kunt denken over de inzet voor de nieuwe cao en/of waar je geïnformeerd wordt over de nieuwe wet kwaliteitsborging voor het bouwen. 

Op 31 december 2023 loopt de CAO-Afbouw af. Dit betekent dat wij met vakbonden de besprekingen openen voor een nieuwe Collectieve Arbeids Overeenkomst. Wij willen met elkaar bespreken wat een goede inzet is voor de cao-onderhandelingen. Omdat op 1 januari 2024 - als onderdeel van de aangepaste Omgevingswet - de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in gaat, combineren we de cao-discussie met een informatieve sessie over de Wkb. Van Gorcom Advocaten neemt je op praktische wijze mee in wat deze wet voor je bedrijf gaat betekenen. Daarbij komen in elk geval de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Verplichting om een opleverdossier te verstrekken bij einde werk;
  • Verzwaring van de aansprakelijkheid, na oplevering, jegens de opdrachtgever;
  • Verplichting om de opdrachtgever schriftelijk te waarschuwen voor onjuistheden. 

Het is ook mogelijk om alleen aan het middagprogramma (cao) of avondprogramma (Wkb) deel te nemen. 

Locatie

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw Noord Nederland
Aziëweg 2
9407 TG Assen

Programma

15.30 uurInloop
16.00 uurBespreking inzet CAO-onderhandelingen
17.30 uurBroodje met soep
18.00 uurInformatiebijeenkomst Wkb met Van Gorcom Advocaten
19.30 uurAfsluiting bijeenkomst

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

Verspreid door het land organiseren we 6 bijeenkomsten, zodat er altijd wel 1 in de buurt is, of op een datum die je goed uitkomt.

  •  *
  • naam@bedrijf.nl