05 juli 2022
BHV basiscursus - 1

BHV basiscursus - 1

Als werkgever dient u ervoor te zorgen dat de bedrijfshulpverlening goed is geregeld. Dat hoeft u niet allemaal zelf te kunnen, ook werknemers kunnen een BHV-certificaat halen. BHV-ers kunnen snel ingrijpen bij calamiteiten, zoals brand of een ongeluk.

Weten u en uw medewerkers hoe te handelen als iemand zich bezeert of onwel wordt? Of als er brand is? In de training Bedrijfshulpverlening leert u hoe te handelen in een noodsituatie. Ook als u of uw medewerker al eerder een BHV-certificaat hebben gehaald, dan moet er regelmatig, een herhalingstraining worden doorlopen om up-to-date te blijven

Na de BHV-training is de deelnemer vertrouwd met de basistechnieken van bedrijfshulpverlening, beheerst hij/zij de basistechnieken voor levensreddende handelingen en brandbestrijding én reanimatietechnieken met toepassing van de defibrillator.

E-learning

Bij de basiscursus BHV hoort ook een online theorie-examen. Deelnemers aan deze training ontvangen 3 weken voor de praktijktraining een e-mail - op het opgegeven e-mailadres - van NIBHV met de lesstof. Het E-learning programma bestaat uit meerdere modules. Teksten, instructies, video’s, animaties, vragen en opdrachten en feedback leiden de deelnemers gemakkelijk door de inhoud. Zorg ervoor dat de deelnemers alle theorie hebben gevolgd en zijn geslaagd voor het theorie-examen, want alleen dan kunnen de deelnemers mee doen aan de praktijkdag

Na afloop van deze praktijkdag wordt het certificaat verlengd en wordt een BHV-pasje opgestuurd.

Locatie

NOA
De Smalle Zijde 20A
3903 LP  Veenendaal

Inloop: 08.30 uur
Aanvang: 09.00 uur
Einde: 16.00 uur

Docent

Marc van Schaik

Kosten

U betaalt: € 145,- (inclusief e-learning en examen) excl. btw

Deelnamevoorwaarden

Lees de deelnamevoorwaarden alvorens je onderstaand inschrijft voor de cursus.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  - -
  Dag - Maand - Jaar
 •  *
  naam@bedrijf.nl