25 maart 2021
Barpraat met Björn Kuipers

Barpraat met Björn Kuipers

Björn Kuipers weet ieder publiek vanaf de eerste minuut te boeien. Of dat nu een stadion vol joelende supporters is (vroeger maakten we dat mee…), voetballiefhebbers en ook de voetbalhaters.

Helaas is het prachtige betoog van ondernemer én Nederlands bekendste scheids niet terug te kijken. Daarvoor had je echt live aanwezig moeten zijn in het NOA Café.

Björn zal tijdens zijn barpraat zeker niet alleen over het spelletje voetbal praten. Het gaat over presteren onder druk, over mentale fitheid die nodig is om leiding te kunnen geven, over communiceren en een groep enthousiast meekrijgen.

Björn Kuipers is op dit moment de beste scheidsrechter van Nederland. Hij draait al jaren op topniveau mee. Naast zijn functie als scheidsrechter is Björn succesvol eigenaar van meerdere Jumbo supermarkten. Voor zijn voorbeeldfuncties heeft hij onlangs een lintje in ontvangst mogen nemen. In het NOA Café wil hij een bijzondere indruk geven in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt. De eerste tip geeft hij alvast cadeau: “Kijk niet naar wat het kost, maar naar wat het opbrengt.”