NOA Menu

Ledenvoordeelpartner Detron: telecom en IT

Als ondernemer wilt u overal en altijd optimaal bereikbaar zijn, het liefst tegen de laagst mogelijke kosten. Er zijn vele manieren om dit te realiseren. Welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw organisatie, is afhankelijk van diverse factoren. NOA-Ledenvoordeelpartner Detron zet ze samen met u op een rij om tot de beste telefonie-oplossing te komen.

Detron (1)

De wereld van telecom staat niet stil. Nieuwe technologieën verdringen steeds verder de traditionele telefonie, integratie van vaste- en mobiele telefonie  en beveiliging van mobiele apparaten is niet meer weg te denken. Detron wijst u op het gebied van telecom en IT graag de weg.

Optimale én veilige bereikbaarheid

De telefoon is nog altijd hét middel om contact op te nemen. Een optimale bereikbaarheid is daarom cruciaal. Inmiddels verwachten veel klanten dat uw bedrijf ook via andere kanalen ‘altijd’ bereikbaar is. Zelf vindt u het ook makkelijk om 24/7 onderweg, op locatie en vanuit huis te werken met een smartphone, tablet en laptop. Dat vereist een optimale beschikbaarheid en veilige toegang tot uw bedrijfsnetwerk.

Heeft u nog een ISDN-verbinding?

KPN heeft aangegeven dat traditionele ISDN verbindingen in 2019 opgeheven worden. 80% van de Nederlandse bedrijven maakt nu nog gebruik van ISDN. U ook? Dan moet u volgend jaar overgestapt zijn naar een andere oplossing, anders bent u simpelweg van het ene op het andere moment onbereikbaar... 

Advies vaste telefonie

Kom niet voor verrassingen te staan en maak een afspraak met Diana van Oudenaaren van Detron. Zij maakt voor u kosteloos een inventarisatie op basis van uw wensen en behoeften op telecom en IT-gebied, tezamen met een passend toekomstvast advies.

Dianakopie

Advies mobiele telefonie

Danny Jansen is bij Detron voor alle NOA-leden de contactpersoon als het gaat om mobiele telefonie. Neem contact op met Danny om advies te krijgen over mobiele telefonie.

 

Danny

Maatwerkvoorstel

Als lid van NOA krijgt u vanwege het Ledenvoordeelpartnerschap bij Detron natuurlijk op alle producten en diensten korting! Het aanbod van Detron is voor uw onderneming echter altijd maatwerk, dat na een gedegen inventarisatie voor u wordt samengesteld. Op de website van Detron vindt u alle producten en diensten waarmee ze u op het gebied van telecom en IT kunnen adviseren en ondersteunen. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid