NOA Menu

Kies voor promotie

Als u lid bent van NOA, mag u dat uiteraard laten zien! Vermeld het logo van NOA en/of NOA-Afbouwgarantie/Natuursteengarantie op uw briefpapier, website en bedrijfswagen(s), zodat klanten kunnen zien dat u bent aangesloten bij de branche-organisatie.

Kies voor promotie

Alle nieuwe leden van NOA ontvangen een toolkit met praktische informatie. We bieden een praktisch handboek, kant-en-klare stickers voor uw bus, een CD-ROM met de digitale logo's en een gevelbord voor uw bedrijfspand. Alle promotie-artikelen kunnen leden tegen kostprijs bij het secretariaat bestellen. Een overzicht van de te bestellen artikelen vindt u hier.

Klanten hechten er waarde aan dat zij kunnen zien dat uw bedrijf bij NOA is aangesloten. Aansluiting bij de branche-organisatie betekent immers dat u altijd goed op de hoogte bent van noviteiten en relevante ontwikkelingen. Middels NOA-Afbouwgarantie en Natuursteengarantie biedt u particuliere opdrachtgevers daarnaast ook de garantie en zekerheid van een betrouwbaar bedrijf.

We adviseren klanten altijd om op noa.nl te verifiëren of een bedrijf bij ons is aangesloten. Helaas wordt er wel eens misbruik gemaakt van ons logo. Als we dit signaleren, wordt er direct actie ondernomen om het gebruik van het wettelijke beschermende logo van NOA te staken. Wilt u misbruik van het NOA-logo melden? Klik hier.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid