NOA Menu

WORD OOK STUKADOOR!

Lijkt het jou wel wat om StucMaster te worden? Dan zijn we op zoek naar jou! Hoe mooi is het om een echt ambacht te leren, terwijl je er voor betaald krijgt?! Heel veel NOA-bedrijven willen graag een leerling stukadoor opleiden. Dus als je een prachtig vak wilt leren, waarbij je 4 dagen werkt én 1 dag naar school gaat, meld je dan snel aan.

 Stukadoor Worden

Hoe word je stukadoor

Je kunt op verschillende manieren een professionele stukadoor worden. Ga aan de slag bij een NOA-bedrijf en overleg met je nieuwe werkgever naar welke school je gaat. Ook kun je je aanmelden bij het nieuwe NOA Opleidingsbedrijf Afbouw. Nu heten ze nog STUC Werk en Leren, maar over een paar weken verandert de naam, omdat er naast stukadoors ook plafond- en wandmonteurs, vloerenleggers en natuursteenbewerkers worden opgeleid. 

Van STUC Naar NOA Opleidingsbedrijf Afbouw

Uitleg gewenst?

Lees hier over de MBO-opleiding stukadoor. Hekel aan lezen? Kijk dan lekker onze video. Als je graag uitleg krijgt waar je moet beginnen, hulp wilt om een carrière uit te stippelen, of simpelweg wilt weten wat je gaat verdienen als leerling stukadoor, vul dan onderstaand formulier in en je wordt vrijblijvend geïnformeerd:

NOA Webtv video: STUC Werk en Leren

Open dagen en keuzevak VMBO

Heb je nog geen idee wat je wilt worden? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Als je graag met je handen wilt werken, zijn er heel veel mogelijkheden om een mooi vak te leren. Maar hoe weet je bijvoorbeeld dat stukadoren jou wel ligt? Als je op het VMBO zit, kun je jouw BWI-docent vragen om het keuzevak wandafwerking te geven. Superleuk om met je klas te doen. Of bezoek komende maanden een open dag op een school bij jou in de buurt. 

Volg StucMasters! 

StucMasters is hét online programma om te ontdekken hoe uitdagend en veelomvattend het vak van stukadoor is. Er zijn 5 afleveringen waarin stukadoors de strijd met elkaar aangaan voor één van de twee plekken in de (spannende) finale, die op 29 november 2018 wordt uitgezonden. Wie oh wie smeert ‘m met de titel StucMaster 2018? Kijk op stucmasters.nl naar dit nieuwe seizoen!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid