NOA Menu

NOA Actueel

Elke week ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief in uw mailbox. Daarmee kunnen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws, op komst zijnde veranderingen, bijeenkomsten en wetenswaardigheden.

NOA Actueel header

Elke woensdagmiddag ontvangt u ons wekelijkse nieuws. En elk kwartaal bundelen we ook nieuws van onze begunstigende leden - fabrikanten, toeleveranciers en dienstverleners die NOA-partner zijn - voor u in een digitale mailing. Zijn er op andere momenten bijzonderheden, dan is het een groot voordeel dat we u altijd snel via het internet kunnen bereiken.  

Het is daarom belangrijk dat u dagelijks – of toch zeker met regelmaat – uw e-mail leest. Hetzelfde geldt voor het opschonen van uw mailbox en dat volstaat niet met het verwijderen van e-mail naar de map verwijderde items. Op ons kenniscentrum kunt u meer informatie terugvinden over het belang van e-mail en de manier waarop u dit praktisch bij kunt houden.

Standaard sturen we de digitale nieuwsbrief naar het algemene mailadres van uw bedrijf. Wilt u graag het digitale nieuws op uw persoonlijke mailaccount ontvangen, geef dit dan aan ons door.

NOA Actueel 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid