NOA Menu
vrijdag 5 oktober 2018

Zien en gezien worden op AfbouwVakdag 2019

De AfbouwVakdag wordt op 4 april 2019 dé dag waar een groot aantal producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten presenteren. Allemaal tijdens één overkoepelend evenement voor de complete afbouw: Stukadoren, Natuursteen, Tegels, Vloeren & Terrazzo en Plafond- & Wandmontage. Het wordt een bruisende vakbeurs en netwerkdag, waar volop ruimte is om kennis op te doen en uit te wisselen.

Illustratie Afbouw Vakdag 2019 LR

Het evenement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, een unieke industriële locatie. Speciaal voor alle bezoekers van de AfbouwVakdag bouwt de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) deze locatie om tot een futuristische bouwplaats. De fabriekshal wordt geheel in ‘afbouwthema’ gestyled. Elke sector - Stukadoren, Natuursteen, Tegels, Vloeren & Terrazzo, Plafond- & Wandmontage en Diensten krijgt een eigen expertise wijk. Zo kunt u op 4 april heel overzichtelijk alle noviteiten, productontwikkelingen, machines en diensten gepresenteerd zien om uw werk makkelijker, mooier en interessanter te maken. Ook komen er korte, technisch inhoudelijke lezingen en is er een buitenterrein met groot materieel, machinerie en mobiele installaties.

In het hart van de vakbeurs, te midden van alle expertise wijken, komt een sfeervol plein met foodtrucks en ‘terrasjes’. Zo wordt netwerken gezellig en gemakkelijk. Exposanten en bezoekers uit alle sectoren kunnen over en weer informatie uitwisselen en elkaars kennis en kunde benutten. 

Zien en gezien worden, daar draait het 4 april (ook) om. Voor alle ondernemers, directieleden en kaderpersoneel is het raadzaam om deze AfbouwVakdag te bezoeken; je ziet er noviteiten en marktontwikkelingen én wordt gezien zodat je jouw netwerk kunt vergroten. 

Exposanten en bezoekers vinden uitgebreide informatie op www.afbouwvakdag.nl 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid