NOA Menu
vrijdag 27 maart 2015

Zakelijk flirten levert u méér werk op!

NOA wil leden de mogelijkheid bieden succesvol te netwerken. Door aandacht te vestigen op het belang van een professioneel netwerk en ondernemers te helpen hun netwerkvaardigheden te verbeteren, levert dit leden méér werk op.

Zakelijk Flirten

Zakelijk flirten heeft niets te maken met hoge hakken, korte rokjes en zwoele blikken. Dat kan een teleurstelling of opluchting zijn, maar zakelijk flirten gaat niet over seks. Wel over boeien en beïnvloeden met je lichaamstaal.

Zakelijk flirten lijkt voor veel mensen taboe en wordt daarom te weinig toegepast in een zakelijke omgeving. Vind je flirten moeilijk is? Geloof je niet dat je over de capaciteiten beschikt om effectief te kunnen flirten? Of wil je juist graag ‘de fijne kneepjes’ van het flirten leren? Dan is een workshop echt wat voor jou! 

Flirten is niet hetzelfde als verleiden. In een zakelijke context betekent flirten positieve aandacht geven met het doel iets te bereiken dat je voor ogen hebt. NOA wil leden een workshop aanbieden met tools om een sprankelende sfeer te creëren en makkelijker je zaken voor elkaar te krijgen. Je leert dan een elevator pitch schrijven en praktisch te borrelen (oftewel de kunst van smalltalk: hoe kom je met de juiste personen in gesprek en hoe kom je van iemand af met wie je niet wilt spreken). Ook leer je in de workshop hoe je in een acquisitiegesprek je gunfactor positief beïnvloedt zodat de opdrachtgever voor jou kiest.  

Aanvullend bij de workshop krijg je een telefonische coaching. Zo’n maand na de training krijg je een gratis consult van de netwerkcoach om te bespreken hoe je het getrainde in de praktijk brengt en waar je tegenaan loopt. 

Heb je belangstelling voor deze workshop, laat dan onderstaand je e-mailadres achter.

Aanmelden gratis workshop 'zakelijk flirten'

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid