NOA Menu
maandag 14 april 2014

Winnaars Gouden Brander Spaan 2014 bekend!

Donderdagavond 10 april 2014 was het zover. In het fraai gesitueerde Mereveld (Utrecht) vond de prijsuitreiking van de Gouden Brander Spaan 2014 plaats. Leusink Wand- en Plafondafwerking werd de winnaar van de particuliere projecten. Dick Boelsz Afbouwbedrijf BV uit Volendam won de spaan voor zakelijke projecten.

Gouden Brander Spaan 2014

Winnaar particuliere projecten

Leusink Wand- en Plafondafwerking won de spaan voor een woning in IJsselmuiden. “Werkelijk de gehele begane grond van deze woning is onder handen genomen. Zowel wanden als plafond zijn zeer vakkundig afgewerkt. Nadat zowel het plafond en het lijstwerk was aangebracht, is het vakkundig afgewerkt met Brander Mat. De wanden zijn voorzien van Brander Diamant. Er is zeer zorgvuldig te werk gegaan bij de punten waar twee kleuren samenkomen. De kleurcombinatie was uitstekend gekozen”, zo was te lezen in het juryrapport. 

Winnaar zakelijke projecten

Boelsz Afbouw uit Volendam won met het project: de Regenboogschool in Amerongen. “De naam zegt het al ‘Regenboog’ dus volop kleuren. Het bedrijf heeft hier de gehele binnenafwerking voor haar rekening genomen. De kleurcombinaties, door de architect bepaald, waren veelzijdig maar uitstekend aangebracht. Ondanks de hoge tijdsdruk zijn er geen concessies aan de kwaliteit gedaan”, volgens het juryrapport.

Mediapakket

Beide winnaars ontvingen een mediapakket ter waarde van maar liefst € 5.000,-. Zij mogen dit bedrag besteden aan bijvoorbeeld advertenties in vakbladen, brochuremateriaal, een nieuw logo en/of een nieuwe website.

Publieksprijs

Verder kende de Gouden Brander Spaan dit jaar voor het eerst een publieksprijs, waarbij het publiek op een favoriet project via de Brander Fabebook-pagina kon stemmen. Door een forse eindsprint eindigde NOA-lid Willems Stuc uit Kampen als eerste met 802 stemmen. Goed voor een mediapakket ter waarde van € 500,- plus een hotelbon van € 150,-.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid